Enklare vardag för företag

Lägger ditt företag ned mycket tid på att besvara självklara frågor från kunder? Ägnar ni er även åt att göra kundenkäter? Då kan det finnas en teknisk lösning som avlastar er personliga kundtjänst. En lösning som nära nog sköter sig själv, besvarar frågor och håller reda på kundernas förfrågningar via e-post. Med hjälp av Kundo kan du förbättra er kundservice.

En pålitlig assistent

De flesta människor har redan någon gång råkat på en digital tjänst, exempelvis då de ska köpa tågbiljetter. Det innebär att företag inte behöver vara oroliga för att deras kunder skulle reagera negativt om de möts av en digital assistent.

Allt fler saker blir röststyrda

Smarta högtalare med artificiell intelligens inbyggd har inte blivit någon succé i Sverige. Kanske på grund av att de inte förstår svenska. Det kommer nog att ta några år till innan dessa högtalare förstår vårt språk.

Digital assistent utan uppkoppling

Just nu utvecklar Google en tjänst där du kan använda den digitala assistenten utan att du har internetuppkoppling. En speciell tjänst för Indien är att översättningsprogrammet ska kunna översätta mellan engelska och hindi i realtid utan internetuppkoppling. Det är därmed en stor sak för de 800 miljoner indier som inte har internetuppkoppling.