Flyg sök med hjälp av AI

Att söka för att hitta billiga flygbiljetter på nätet har funnits under en relativt lång tid. Idag så finns det smarta lösningar som hjälper till med flyg sök med hjälp av AI. Artificiell Intelligens är något som kommit stort och nu kommer möjligheterna att söka flygbiljetter med hjälp av denna typen av teknik.

Artificiell flygsökning

Det är förvisso andra parametrar involverade i att få fram resultat snabbt och relevant. Att få mer anpassade förslag är vad flyg sök företaget Avionero försöker med hjälp av avancerad AI-teknik. Om man exempelvis söker på flyg mellan Stockholm och Göteborg så finns det möjligheter att skriva in fler parametrar än bara orterna man vill flyga från och till. Allt för att få fram mer exakt resultat av vad man är ute efter som kund. Till exempel om du ska på affärsresa eller semester så kan resultaten se olika ut beroende på vad du väljer.

Unikt gränssnitt

Som sagt det är inte bara AI som gör upplevelsen unik hos Avionero utan även det gränssnitt som man valt att bygga gör att man får en helt ny upplevelser när man ska söka och boka flygbiljetter. Det görs analyser och den data som hämtas in från olika flyg- och bokningsbolag gör att man får veta vilka dagar som det är billigast att flyga exempelvis mellan Stockholm och Göteborg. Du kan också i gränssnitten även välja att spara dina gamla sökningar utan att använda flikar i din webbläsare vilket är en bra lösning.