Se till att ha alcogel på ert kontor

Än är pandemin inte över, trots att många börjar tröttna och kanske glömmer att hålla sig till restriktionerna. Men ju länge vi håller ut desto större chans att färre blir smittade. Och att du kanske håller dig frisk. Om människor i olika delar av samhället slappnar av för tidigt finns kanske risk att fler smittas, helt i onödan. En sak som hjälper till att hålla nere smitta är att tvätta händerna ofta samt att sprita händerna och ställen där många människor vistas. Det går att beställa på nätet om det är slut i butiken.

Håll arbetsplatsen säker

Ett sätt att hålla er arbetsplats trygg är att inte vara för många på plats samtidigt. Ni kan använda er av hemarbete om arbetsplatsen tillåter. Ni kan också ha restriktioner över hur många som får vistas samtidigt i ett fikarum, samt försöka hålla avstånd. Självklart ska ingen komma till arbetet med förkylningssymtom.

Håll i och håll ut

Det är ett mantra vi hört senaste tiden. Och alltfler börjar tröttna på att inte träffa sina vänner och familj, inte gå ut och socialisera eller endast träffas utomhus. Men snart, snart är alltfler vaccinerade. Så håll ut tills dess, sedan kan du krama vänner och familj på ett säkert och tryggt sätt!